Back
logo_only

Άγγελος Τσογκας

Μαθητης

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μαθαίνω Αγγλικά σε ένα τόσο τέλειο μέρος! Μου αρέσει πολύ που οι δάσκαλοι μου είναι τόσο φιλικοί μαζί μας και μαθαίνουμε διασκεδάζοντας! Το καλύτερο μου είναι που παίζω Κahoot και Quizlet που με βοηθάνε να κάνω επανάληψη! Είμαι ενθουσιασμένος που σε ένα τόσο μικρό διάστημα έχω μάθει τόσα πολλά !

logo_only

Αλέξανδρος Κόλλιας

Μαθητης

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που επισκέφτηκα το φροντιστήριο. Είχα πάει με τη μητέρα μου για να γραφτώ και όχι δίχως άγχος, μιας και δεν είχα προηγούμενη επαφή με την αγγλική γλώσσα. Με τον καιρό βελτιωνόμουν όλο και περισσότερο, πετυχαίνοντας τελικά τον απώτερο στόχο μου, δηλαδή να πάρω το Proficiency. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς διδάσκοντες του χώρου.

logo_only

Τζένη Παλάτου

Μαθητρια

Μου αρέσει πολύ το μάθημα Αγγλικών στο φροντιστήριο μου, επειδή οι καθηγήτριες μας είναι πολύ ευγενικές και μας βοηθούν κάθε φορά να κατανοήσουμε το μάθημα. Η μέθοδος διδασκαλίας είναι εξαιρετική, έτσι το μάθημα είναι ενδιαφέρον και θέλω να συμμετέχω και να προσπαθώ συνέχεια, ώστε να πετύχω τον στόχο μου, που είναι η κατάκτηση της γλώσσας.

logo_only

Κατερίνα Βιλαντώνη

Γονεας

Θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω τόσο τις έξοχες καθηγήτριες όσο και την ίδια την κυρία Γραντζίδου (Μαρία πλέον για εμένα) για ότι πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στα παιδιά μου. Ήταν πάντα δίπλα τους, εφοδιάζοντας τα με γνώσεις, σιγουριά και κουράγιο για να παλέψουν και τελικά να πετύχουν τους στόχους τους. Δίπλα και σε εμάς τους γονείς ακούγοντας και συζητώντας τον κάθε προβληματισμό μας. Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω για τα παιδιά μου ως προς τη εκμάθηση των ξένων γλωσσών.

logo_only

Κατερίνα Τρίχου

Γονεας

Ως μητέρα ήθελα το καλύτερο για τα παιδιά μου και το φροντιστήριο Αγγλικών «Μαρία Γραντζίδου» κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου σε όλα τα επίπεδα.

Προσωπική διαπίστωση, ήταν η ύπαρξη «πυρήνα» εκπαιδευτικών με μακρόχρονη διδακτική πείρα και παιδαγωγική συγκρότηση. Η δημιουργία θετικού κλίματος, η υποστήριξη διαδικασιών μάθησης και η βελτίωση διδακτικών πρακτικών είχαν ευεργετικές συνέπειες ως προς το αποτέλεσμα μάθησης.

Ευχαριστώ την κυρία Γραντζίδου και τους συνεργάτες της, γιατί μπόρεσαν για καθένα από τα τρία μου παιδιά να προσφέρουν το καλύτερο, βάση των δικών τους αναγκών, παρακινώντας τα, θέτοντας διαρκώς νέους στόχους και όλα αυτά έχοντας πάντα διαρκή επικοινωνία με εμένα για την πρόοδο και τις ανάγκες τους.

logo_only

Ρένα Πουπάκη

Γονεας

Αποτελεί για την οικογένειά μας το δεύτερο σχολείο των παιδιών μας εδώ και 15 χρόνια. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι ως γονείς για την δουλειά που γίνεται στο φροντιστήριο «Μ.Γραντζίδου», τόσο σε επίπεδο εκμάθησης των ξένων γλωσσών, όσο και σε επίπεδο προσέγγισης και ψυχικής υποστήριξης των παιδιών μας, τα οποία όλα αυτά τα χρόνια θεωρούσαν ότι έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους καταλαβαίνουν. Οι οικονομικές απαιτήσεις δεν είναι υπερβολικές και μας διευκολύνει αφάνταστα η έκπτωση που γίνεται στα δίδακτρα της 2ης γλώσσας. Επιπλέον, το φροντιστήριο προσκαλεί κατά καιρούς ειδικούς ψυχολόγους και διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά και τους γονείς. Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας η παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε παιχνίδι για τα παιδιά. Η ιδιοκτήτρια, οι καθηγητές και η γραμματεία του φροντιστηρίου είναι πλέον για εμάς “δικοί μας άνθρωποι”, που πραγματικά θα μας λείψουν όταν θα ολοκληρώσει και ο μικρότερος γιος μας τον κύκλο σπουδών του..

logo_only

Κλεονίκη Ρουπγίδου

Γονεας

Πριν από 4 χρόνια κλήθηκα ν’ αναζητήσω το ιδανικό φροντιστήριο ξένων γλωσσών για το παιδί μου. Αναζητούσα λοιπόν, εκπαιδευτικούς έμπειρους, αλλά και ορεξάτους, να είναι φιλικοί, αλλά και δίκαιοι, να έχουν ειλικρινές ενδιαφέρον για τους μαθητές τους και να εφαρμόζουν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, σε ένα καλαίσθητο και θελκτικό περιβάλλον.

Οι συστάσεις για το φροντιστήριο «Μαρία Γραντζίδου» ήταν καταιγιστικές και πλέον μετά από 4 χρόνια συνεργασίας μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να ομολογήσω πως το φροντιστήριο της κας Γραντζίδου κάλυψε όλα όσα αναζητούσα και με το παραπάνω! Σε δύσκολες εποχές και απαιτητικές συνθήκες, η κα Γραντζίδου και το εκλεκτό προσωπικό του φροντιστηρίου έδειξαν προσαρμοστικότητα και ευελιξία, κρατώντας το επίπεδο της διδασκαλίας ψηλά, διατηρώντας πάντα την ευγένεια και το χαμόγελό τους.

logo_only

Κυριακή Θωμαδάκη

Γονεας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του φροντιστηρίου της κυρίας Γραντζίδου, καθώς είναι για τα παιδιά πηγή έμπνευσης, στήριξης και δημιουργικής εκμάθησης με μεθοδικότητα και διδακτική αρτιότητα. Οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου έχουν εμφυσήσει στα παιδιά την αγάπη για τις ξένες γλώσσες. Ακόμη και στις έκτακτες συνθήκες λόγω covid 19, η κα.Γραντζίδου ήταν σε απόλυτη εγρήγορση, έτσι ώστε να μην χάσουν οι μαθητές ούτε σε γνωσιακό επίπεδο, αλλά ούτε σε διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης. Μέσα σε αυτό το οικογενειακό περιβάλλον του φροντιστηρίου, οι μαθητές μαθαίνουν να αγωνίζονται, να επιμένουν, να πιστεύουν στις δυνάμεις τους και να αποκτούν πολύτιμα εφόδια για το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά και υπερήφανη για την ομάδα της κα.Γραντζίδου! Σας ευχαριστούμε για όλα!